Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a organizat astăzi, 09.01.2017, o întâlnire cu directorii instituţiilor de învăţământ din Sectorul 6 în vederea asigurării condiţiilor optime de desfăşurare a activităţilor didactice atunci când şcolile vor fi redeschise.

“Întrucât şi în zilele următoare sunt anunţate temperaturi scăzute şi ninsori, vreau să fiu sigur că în sălile de curs nu vor fi probleme cu temperatura, că toate căile de acces vor fi deszăpezite şi că toate activităţile se vor desfăşura în condiţii civilizate.

 Am vorbit cu fiecare reprezentant în parte al instituţiilor de învăţământ din Sectorul 6 pentru a afla unde se mai poate interveni sau suplimenta necesarul de material antiderapant şi lopeţi. Orice problemă, orice necesitate trebuie semnalată pentru a se putea interveni prompt atunci când este vorba despre siguranţa copiilor”, a declarat Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

La discuţia deschisă au participat peste 150 de directori de licee, şcoli şi grădiniţe din Sectorul 6.

Primarul Gabriel Mutu a organizat o întâlnire cu directorii instituţiilor de învăţământ din Sectorul 6 Primarul Gabriel Mutu a organizat o întâlnire cu directorii instituţiilor de învăţământ din Sectorul 6