Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor Sectorului 6, primarul Gabriel Mutu face apel la producătorii și comercianții care își desfășoară activitatea pe raza sectorului, să mențină prețurile produselor la nivelul anterior crizei generate de noul coronavirus.

“Creșterea prețurilor la produsele de bază și la cele necesare igienei este absolut nejustificată și contravine solidarității, de care trebuie să dăm dovadă în această perioadă dificilă. Încă de acum 6 săptămâni, am început distribuția gratuită a măștilor medicinale și soluțiilor dezinfectante, în primul rând elevilor, dar și cetățenilor care accesează punctele de prim ajutor din zonele aglomerate. Specula nu va fi tolerată în Sectorul 6!” a declarat Gabriel Mutu.

Primăria Sectorului 6, prin direcțiile subordonate, efectuează constant dezinfecția spațiilor publice cu substanțe omologate, prin metode moderne, fără costuri suplimentare pentru comercianți.

Suplimentar eforturilor administrației locale, au fost contactați și reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, în vederea intensificării controalelor în piețele din Sectorul 6, pentru a preveni astfel de comportamente nelegale.