Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a participat astăzi la deschiderea noului an şcolar 2017 – 2018, împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar şi ai Administraţiei Şcolilor Sector 6.

Elevii din cadrul Colegiului Național “Elena Cuza”, ai Școlii Gimnaziale nr. 59 și ai Școlii Gimnaziale nr. 198 au primit încurajări direct de la Primar pentru a se implica activ în procesul educaţional:

”Dragi elevi, vă aflaţi astăzi în faţa unui drum nou și veți trece prin momente frumoase și poate, uneori, chiar și prin situații dificile, însă trebuie să știți că aveți alături profesori bine pregătiți care vă vor ghida pe drumul cunoașterii.

            Dragi părinți și bunici, vă asigur că administrația Sectorului 6 a făcut și face, în continuare, tot ceea ce-i stă în putință pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră. Vreau să ne fiți alături în realizarea unui parteneriat bazat pe încredere, din care vor avea de câștigat copiii noștri.

Înainte de începerea noului an școar, toate unitățile de învățământ din Sectorul 6 au fost igienizate, iar acolo unde era necesar, au fost efectuate lucrări de reparații.

Felicit toți elevii care au încheiat anul școlar trecut cu nota 10 pe linie, beneficiind de Bursa Primarului, în cuantum de 2.500 lei. Vom găsi fonduri pentru toți elevii care și anul acesta vor finaliza studiile cu nota maximă și îmi doresc să fie cât mai mulți!

            Prin programul Școală după școală am asigurat, zilnic, hrană caldă și un program de activități extracurriculare în cadrul școlii, sub supravegherea profesorilor îndrumători. Anul trecut, 5.000 de elevi de la 23 de unități de învățământ au fost înscriși în programul aprobat de către Consiliul Local Sector 6, iar pentru anul școlar 2017 – 2018 deja avem înscriși peste 5.250 de elevi.

            De asemenea, elevilor cu rezultate bune la învățătură le acordăm burse de performanță, de merit, iar celor care provin dintr-un mediu defavorizat, burse de ajutor social pentru că încurajăm studiul și cunoașterea.

            Oferindu-vă toate aceste condiții, aștept din partea voastră, dragi elevi, să vă implicați arătând dorința de a învăța, dar și respect pentru ceea ce vă punem la dispoziție! Mult succes în noul an școlar 2017 – 2018!

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu