Astăzi, 15 septembrie a.c., 36 de cupluri din comunitatea Sectorului 6 care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost premiate de către Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, la sediul autorităţii publice locale.

„Împlinirea a 50 de ani de căsătorie reprezintă un eveniment cu o mare încărcătură emoţională. Vreau să vă felicit pentru puterea, capacitatea şi înţelepciunea de a ajunge la un asemenea nivel. Aţi construit o legătură bazată pe respect şi aţi format o echipă de-a lungul timpului. Deşi anii au trecut, ştiu că aţi rămas tineri pentru că sufletul nu îmbătrâneşte niciodată. Sper să ne revedem peste câţiva ani şi să sărbătorim clipele petrecute  împreună”, a declarat Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a premiat astăzi 36 de cupluri din Sectorul 6 care sărbătoresc “nunta de aur”

Ceremonia de decernare a diplomelor de fidelitate a fost plină de emoţii, cuplurile primind din partea Primarului Gabriel Mutu câte un premiu în valoare de 500 de lei, o diplomă şi un buchet de flori.

Recunoaşterea oferită membrilor comunităţii care susţin valorile familiei ca fundament al societăţii şi conştientizarea importanţei stabilităţii în căsnicie sunt două dintre obictivele proiectului „Premii de fidelitate”. Proiectul a fost iniţiat în anul 2007 de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. Până în prezent au fost premiate 4.256 de cupluri aflate la celebrarea ”nunţii de aur”.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a premiat astăzi 36 de cupluri din Sectorul 6 care sărbătoresc “nunta de aur”