Astăzi, 16 octombrie 2017, primarul Gabriel Mutu a participat, alături de elevii unei unități de învățământ din Sectorul 6, la distribuirea preparatelor calde pentru prânz, în prima zi de implementare a Programului “Şcoala după Școală”.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 164 l-au primit cu bucurie pe domnul primar și l-au invitat la masă, alături de ei, promițând că vor fi cuminți și vor mânca tot, pentru că “meniul este delicios, dar și sănătos”, după cum au afirmat chiar ei.

“Suntem și în acest an administrația locală care susține cel mai mare număr de porții (5.500) de mâncare caldă pentru elevii care au dorit să se înscrie în Programul <Școala după școală>. Activitățile de tip after-school pe care le desfășurăm în unitățile de învățământ înscrise în program reprezintă, de asemenea, un sprijin pentru familiile cu părinți activi care nu se pot elibera la orele prânzului pentru a duce copiii acasă. Atât porțiile de mâncare, cât și plata orelor suplimentare prestate de profesori, sunt achitate de administrația locală și nu îi costă nimic pe părinți”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Activităţile care se desfăşoară în cadrul Programului “Școala după Școală” vizează atât partea educativă, de lărgire a orizontului de cunoaştere, cât şi activităţi de dezvoltare a personalităţii. Proiectul este integral susținut din bugetul local al Sectorului 6 al Municipiului București.