PUZ ZONA 17

Delimitare: Bd. Ghencea (sud), Bd. Timișoara (nord), Str. Valea Oltului (est) și Șoseaua de Centură (vest)

Primăria Sectorului 6 a demarat consultările publice pentru dezvoltarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) aferent Zonei 17 , pe baza standardelor de urbanism moderne.

Primăria Sectorului 6 va gândi dezvoltarea Zonei 17 din toate punctele de vedere, pe baza standardelor de urbanism moderne.

Nu vom face rabat de la calitatea dezvoltării.

Dezvoltarea haotică generează costuri, externalități nedorite în calitatea vieții oamenilor și în bugetul Primăriei. Dezvoltatorii vând mii de apartamente, aglomerează zone, fac profit, apoi, oamenii, cumpărătorii de bună credință, vin la primărie să le facă grădinițe, creșe, școli, spitale, să le tragă utilități, să le facă străzi și parcuri. Bugetul de investiții al primăriei nu ține pasul nici pe departe cu bugetele cumulate ale dezvoltatorilor.

În același timp, dezvoltatorii, toți dezvoltatorii vor fi tratați ca parteneri în dezvoltare, vor fi consultați și ascultați. Dăm drumul acestui PUZ, astăzi, când PUZ-urile sunt suspendate, tocmai pentru a nu bloca dezvoltarea.

Ai posibilitatea să iți exprimi opinia despre modul cum se va dezvolta zona completând chestionarul de mai jos sau înscriindu-te pentru a participa la focus grupul organizat de primărie. Menționăm faptul că din focus grup vor face parte aproximativ 15 persoane.

Toate opiniile exprimate prin completarea formularului vor ajunge la specialiștii implicați în dezvoltarea PUZ-ului și vor fi luate în calcul în soluția finală.

Formular de înscriere la consulări privind ZONA 17

Cod verificare:captcha Introduceti codul de verificare: *Sunt de acord cu:

* campurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.