În luna august a acestui an, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au acţionat în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi a respectării normelor de igienizare şi salubrizare în pieţele Sectorului 6.

În urma controalelor din teren, au fost legitimate 1.815 persoane, au fost aplicate 526 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 58.150 lei, şi au fost confiscate bunuri comercializate ilegal, în valoare de 9.686 lei.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice şi a depistării persoanelor care încalcă, în mod repetat, prevederile Legii nr. 61/1991. Totodată, a fost vizată identificarea grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii, în zonele limitrofe locuinţelor.

Au fost legitimate 1.369 persoane, identificate 174 persoane fără domiciliu şi aplicate 239 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 44.050 lei.

Acţiunile de acest gen se vor desfăşura în permanenţă pe raza Sectorului 6, în vederea menţinerii ordinii şi siguranţei publice.