În perioada 10.02.2018 – 15.02.2018, în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor cu privire la faptul că pe Str. Fabricii circulația rutieră se desfășoară cu dificultate din cauza autoturismelor parcate neregulamentar, polițiștii locali Sector 6 din cadrul Serviciului Circulație au desfășurat o acțiune, în colaborare cu polițiștii Secției 20, în vederea fluidizării traficului rutier.

Totodată, au fost constatate și sancționate neregulile și au fost identificate persoanele care încalcă prevederile OUG nr. 195/2002 privind Codul Rutier.

În urma acțiunii au fost identificate mai multe autovehicule  staționate neregulamentar, urmând ca proprietarii acestora să fie sancționați pentru nerespectarea prevederilor Regulamentului pentru Aplicarea OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Acest gen de acţiuni se vor derula periodic pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere, menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6 și pentru fluidizarea traficului rutier.