În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Sector 6 de astăzi, 21 februarie 2020, a fost aprobat Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Bugetului consolidat de venituri și cheltuieli al Sectorului 6 al Municipiului București pe anul 2020.

            Bugetul consolidat al Sectorului 6, provenit din surse interne și surse externe, din fonduri atrase constant în ultimii ani, este de peste 1 miliard de lei, în condițiile în care deficitul înregistrat în prezent este zero.

            “Votul de astăzi a fost un succes. Investițiile în proiectele de dezvoltare a sectorului rămân prioritare, așa cum au fost în fiecare an, de când am preluat mandatul de primar. Vom investi, în continuare, în reabilitarea termică a imobilelor, modernizarea locurilor de joacă, în infrastructură rutieră, dar și educațională și culturală.

            Am prevăzut în buget sumele necesare pentru dublarea burselor elevilor, demararea procedurilor pentru a amenaja un nou parc, în Prelungirea Ghencea, închirierea de spații suplimentare pentru creșe, dotarea unităților de învățământ cu echipamente moderne și multe alte proiecte, dezbătute în prealabil cu membrii comunității”,a spus primarul Gabriel Mutu.

            Proiectul de buget în format deschis a fost pus în dezbatere publică încă din 16 ianuarie 2020, acesta putând fi studiat atât la sediul instituției, cât și online – www.primarie6.ro.