Unde mergem când avem o problemă de sănătate? Mulți optează pentru camera de gardă, fără a mai trece pe la medicul de familie sau medicul specialist. Acest obicei a dus la supraaglomerarea secţiilor de primire urgenţe și la nemulțumirea de a nu fi consultat în ordinea sosirii, știut fiind faptul că la UPU există un cod de așteptare, conform procedurii de triaj.

În mod corect un pacient ar trebui să apeleze mai întâi la medicul de familie apoi, pe bază de trimitere, să ajungă la medicul specialist şi, doar în cazul în care starea se agravează, la spital.

Pornind de la ideea că „urgența este pentru urgențe” vă invităm să vă faceți o programare la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, unde veți descoperi o echipă medicală pregătită, gata să vă răspundă tuturor întrebărilor dumneavoastră referitoare la starea de sănătate.

Totodată, oferim servicii medicale gratuite sau cu plată parțială în funcție de venituri și persoanelor care au o situaţie materială dificilă și domiciliază în Sectorul 6.

Specialități în contract cu CASMB:

 1. Stomatologie
 2. Cardiologie
 3. Oftalmologie
 4. Medicină internă
 5. Ortopedie
 6. Gastroenterologie
 7. Recuperare medicală
 8. Ginecologie
 9. ORL
 10. Chirurgie generală
 11. Psihiatrie
 12. Pediatrie
 13. Dermatologie
 14. Endocrinologie
 15. Laborator de analize
 16. Alte specialități:
 17. Psihologie clinică
 18. Medicina muncii
 19. Salină (gratuit pentru cetățenii din Sectorul 6) cu recomandare de la medicul specialist.

Pentru programări puteți suna la numerele de tefelon: 031.9593 / 0726.150.250 sau scrie la adresa de email: [email protected]