Jucării, haine, încălțăminte, accesorii, alimente, articole pentru nou născuți, dar și rechizite și cărți! Sunt zeci de mii de produse care au fost și continuă să fie donate către familiile nevoiașe din comunitatea Giulești. Acțiunea are loc în sala de sport a Școlii Generale Nr. 153, acolo unde toate persoanele prezente din comunitate au plecat acasă cu saci întregi de produse. Toate bunurile pe care oamenii le-au ales au făcut parte din donațiile ajunse la magazinele caritabile SocialXChange, proiect al Primăriei Sectorului 6 prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Printre beneficiarii acestei acțiuni s-au aflat și 94 de copii incluși în cadrul Programului Integrat de Educație pentru Diversitate, proiect finanțat în prezent de Consiliul Local al Sectorului 6, prin care se dorește reducerea fenomentului de abandon școlar și creșterea performanțelor educaționale.

Cu această ocazie, beneficiarii proiectului PIED au organizat și o expoziție a fotografiilor realizate de cei mici pe parcursul activităților din ultimul an. În toate pozele sunt imortalizate diverse aspecte ale comunității în care trăiesc, în încercarea de a spune povestea propriei copilării.

Acțiunea va continua și vineri, 15 iunie 2018, până când toate produsele vor ajunge la cei care au nevoie de ele.

Persoanele interesate să doneze în cadrul magazinelor caritabile SocialXChange, proiect menit să responsabilizeze beneficiarii de servicii sociale și să promoveze implicarea comunitară, sunt așteptați la cele două locații din: Aleea Lunca Cernei 6A sau  Calea Crângași nr. 3.

Mai multe detalii pot fi accesate pe www.socialxchange.ro.