Începând de ieri, 20 ianuarie 2021, cetățenii se pot vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2 la centrul amenajat de Primăria Sectorului 6 în Calea Plevnei nr. 234 – Clubul Seniorilor “Mihai Eminescu”.

În prima zi, 345 de persoane au primit serul împotriva coronavirusului, iar astăzi, activitatea echipelor medicale continuă.        

Primăria Sectorului 6 face un apel către toți cetățenii care vin să se vaccineze la acest centru să țină cont de intervalul orar în care sunt programați și să NU vină mai devreme. În acest fel, pot fi evitate cozile și statul în frig. Personalul face toate eforturile pentru a desfășura procesul de vaccinare rapid și în siguranță, dar avem nevoie și de implicarea și înțelegerea membrilor comunității.

De asemenea, persoanele care au posibilitatea să descarce formularele necesare vaccinării – chestionarul medical obligatoriu și formularul de consimțământ – sunt rugate să o facă și să se prezinte la ora programării cu documentele completate și semnate. Formularele pot fi regăsite aici:

Totodată, atragem atenția că nu se pot vaccina în cadrul centrului decât persoanele care s-au programat prin intermediul platformei online de vaccinare, programările NU sunt posibile direct la Centrul de Vaccinare Sector 6.

Împreună reușim să ne vaccinăm rapid și în siguranță!