Acest site nu mai este actualizat. Pentru site-ul nou vă rugăm accesați adresa: www.primarie6.ro

Sesizări, petiții, reclamații

Conform art.2 din O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor cu modificarile si completarile ulterioare, prin PETITIE se intelege cererea, reclamatia, sesizarea sau propunerea formulata in scris ori prin e-mail, pe care un cetatean sau o organizatie legal constituita o poate adresa autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, serviilor publice descentralizate ale ministerelor si ale celorlalte organe centrale, companiilor si societatilor nationale, societatilor comerciale de interes judetean sau local, precum si regiilor autonome, denumite in continuare autoritati si institutii publice.

Scrie si trimite o petitie online, completand formularul de mai jos. Toate campurile marcate cu asterisc * sunt obligatorii. Conform art. 7 din O.G. nr. 27/ 2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor cu modificarile si completarile ulterioare, petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si vor fi clasate potrivit prezentei ordonante.

*Nume
*Prenume
Nume firmă Pentru persoanele juridice.
*Adresa
*Str. *Ap. *Bl. *Nr.
*Cod Poștal
Telefon Prin furnizarea numărului de telefon vă dați acordul pentru un eventual contact prin acest mijloc de comunicare.
*E-mail Vă rugăm să ne furnizați o adresă validă. Stabilirea autenticității adresei de e-mail se va face automat prin primirea unui mesaj de confimare în urma trimiterii petiției.
Tipul petiției cererereclamațiesesizareaudientapropunere
*Subiectul petitiei
*Text
Fisiere

Cod verificare: captcha

Introduceti codul de verificare :

* campurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.


Back to Top ↑