Prin parteneriatul dintre Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Asociaţia “Aura Ion” , duminică, 18 septembrie 2016, între orele 10:00 – 14:00, la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” (Aleea Ţibleş nr. 64) este organizat evenimentul caritabil pentru copii “Bun venit în noul an şcolar!”. Acesta este parte a proiectului „Viziune într-un ghiozdănel” care marchează începutul noului an şcolar 2016-2017.

Proiectul “Viziune într-un ghiozdănel” este realizat pentru a aduce un strop de bucurie şi emoţie celor peste 90 de copii din medii defavorizate, cu ocazia începerii noului an şcolar 2016-2017. La eveniment vor mai participa şi familii defavorizate din cadrul Centrului de zi Giuleşti, Centrul de zi Crângaşi din Sectorul 6, cât şi familii ce beneficiază de serviciile oferite de Asociaţia “Aura Ion”. Zâmbetele, personajele de poveste, jocurile creative şi distracţia sunt garantate.

Evenimentul “Bun venit în noul an şcolar!” este conceput special pentru copii, pentru ca aceştia să se poată bucura de o zi plină de zâmbete, culoare şi pentru a avea un început de an şcolar diferit.

viziune-intr-un-ghiozdanel