p
2025-05-02
Șnițele, paste, porc și pui la cuptor ori preparate în diverse rețete interesante, salate, pachețele de primăvară, inele de calamar, garnituri din legume și orez, ciorbe și supe, toate proaspete, gustoase.
Asta au mâncat, în ultimele șase luni, persoanele vulnerabile din Adăpostul de Noapte al DGASPC Sector 6.
Au fost donate de Spoonful, restaurantul de lângă Primăria Sectorului 6, locul unde iau masa mulți corporatiști.
Pentru ca delicioasele preparate care rămân după ora prânzului să nu fie aruncate, Spoonful a ales să facă echipă cu Banca Locală de Alimente Sector 6 în inițiativa pentru „Zero Risipă”. Astfel, bucatele gătite în prima parte a zilei ajung, seara, pe mesele nevoiașilor.
În peste 6 luni, am colectat și distribuit:
Fiecare gest contează, fiecare masă caldă a fost o dovadă de solidaritate și un pas concret spre o comunitate mai sustenabilă.
Cu ajutorul partenerilor, ne gospodărim mai bine, mai eficient și facem bine! Împreună!